Geyve Sinan Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : .
WEB https://geyvesinanbeymtal.meb.k12.tr
Adres : YÖRÜKLER MAH. ANKARA CAD. NO: 149 İÇ KAPI NO: 2 GEYVE / SAKARYA
VİZYON : BİR EĞİTİM KURUMU İLKESİNDEN HAREKETLE , ÖĞRENCİLERİNİ SADECE MESLEĞE DEĞİL AYNI ZAMANDA HAYATA VE YÜKSEK ÖĞRENİME HAZIRLAYAN ; ÜLKEMİZ SANAYİSİNİN BEKLENTİLERİNE CEVAP VEREBİLECEK EN SON YENİ TEKNOLOJİK GELİŞMELERE DESTEKLİ EĞİTİM VE UYGULAMA ORTAMI SAĞLAYABİLECEK BİR EĞİTİM MERKEZİ KONUMUNA GELMEKTİR.
MİSYON : ÖĞRENMEYİ ÖĞRENEBİLEN ,BİLGİLİ BECERİLİ, KENDİLERİNE GÜVENEN, ATATÜRK İLKE VE İNKİLAPLARINA BAĞLI, İNSANLIĞIN ERDEMLERİNİ ÖNEMSEYEN , TOPLUMA VE TOPLUMSAL SORUNLARA KARŞI SORUMLU , İNSAN HAKLARINA SAYGILI ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.
BAŞARILAR : odtü robot yarışması birinciliği toyota proje yarışması 1, 2, 4, 5.liği

Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : DOĞALGAZ
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:10
Servis : TAŞIMALI ÖĞRENCİLER İÇİN SERVİS İMKANI VARDIR
Ulaşım : İLÇE OTOBÜSLERİNİN VE DOLMUŞLARIN GÜZERGAHI ÜZERİNDEDİR
Yerleşim Yeri : Anakara cd. Geyve/SAKARYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE 500 METRE, İL MERKEZİNE 35 KM UZAKLIKTA
Kontenjan Bilgileri : 204
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 148-210
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : yüzde 1
Sportif Etkinlikler : Futbol takımı, voleybol takımı, basketbol takımı, dart takımı, bando takımı, mehter takımı bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak projeleri,toyota proje yarışması ve bunlara benzer yerel ve ulusal birçok yarışmaya katılım
Proje Çalışmaları : Tübitak projeleri,toyota proje yarışması ve bunlara benzer yerel ve ulusal birçok yarışmaya katılım
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : yok